TERMENI INTRODUCTIVI

Termenii si conditiile guverneaza utilizarea site-ului nostru (www.invat.ro, denumit in continuare site-ul sau site) de catre dvs., vizitatorul site-ului. Prin folosirea acestui site acceptati termenii si conditiile in totalitate. Daca nu sunteti de acord cu oricare parte a acestor termeni si conditii, nu vizitati sau folositi site-ul www.invat.ro

DREPTURI DE FOLOSIRE

Ne rezervam dreptul de folosire a site-ului si a materialelor de pe acesta si ne rezervam dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

UTILIZAREA SITE-ULUI
Puteti viziona, descarca si printa materiale de pe site doar in interes personal si educativ:
- Este interzisa copierea, editarea, reproducerea, modificarea materialelor de pe site in orice sistem electronic, public sau privat; - Este interzisa reproducerea, duplicarea, copierea, vanzarea, revanzarea, vizitarea sau exploatarea site-ului sau a materialelor de pe acest site in scop comercial fara acordul nostru scris si a autorilor de drept ale materialelor electronice de pe site;

LIMITAREA RASPUNDERII
Nu ne asumam raspunderea pentru:
Functionarea defectuoasa, lipsa materialelor de pe site, nefunctionarea sau intreruperea utilizarii site-ului;
Afectarea altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Existenta pe site-ul nostru a virusilor sau alte componente ce ar putea dauna utilizatorilor.
Nu garantam corectitudinea si acuratetea datelor de pe site. Nu vom fi trasi la raspundere pentru orice pierdere directa sau indirecta sau pentru orice paguba ce se poate ivi in cadrul acestor termeni si conditii sau in conexiune cu site-ul nostru. Nu vom fi trasi la raspundere pentru frauda sau injurii personale cauzate de neglijente. Nu vom fi trasi la raspundere pentru afisarea si punerea la dispozitie a materialelor electronice pe site, deoarece site-ul nu gazduieste nici un fel de material, el fiind doar un motor de cautare a cartilor prin intermediul site-ului www.scribd.com si a partenerilor/colaboratorilor acestuia. Toate aceste materiale afisate sunt proprietatea autorilor si sunt afisate pe site prin intermediul site-ului www.scribd.com.

RESTRICTIONAREA ACCESULUI

Accesul in anumite zone din cadrul site-ului sunt restrictionate. Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul acestor zone sau al intreg site-ului. Acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care le inteprindeti pe acest site. Va putem bloca accesul la id-ul de utilizator si parola dumneavoastra daca nu sunt respectati termenii si conditiile impuse. Este interzisa folosirea site-ului in orice mod care poate cauza daune site-ului sau poate restrictiona accesul la site. Este interzisa folosirea site-ului in orice mod diferit de lege, ilegal, fraudulos sau in conexiune cu orice scop sau activitate ilegala si frauduloasa. Este interzisa folosirea site-ului pentru copiere,publicare sau trimitere de e-mailuri in masa sau spam-uri. Ne rezervam dreptul de a edita sau inlocui orice material pe site-ul nostru.

INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site. Vom pastra confidentialitatea informatiilor de pe site.

NEWSLETTER

La inscrierea pe acest site sunteti inscrisi automat in programul de newsletter zilnic, prin care primiti in mod regulat noutati cat si diferite oferte ale noastre si/sau ale partenerilor si va puteti dezabona in momentul in care primiti primul newsletter.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate \ utile in legatura cu continutul site-ului sau/si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

ACORDUL TOTAL

Acesti termeni si conditii constituie acordul total intre noi si dumneavoastra, in scopul folosirii site-ului nostru.

LEGAL si COPYRIGHT

Toate materialele de pe site sunt adaugate de catre utilizatori pe site-ul www.scribd.com si sunt materiale GRATUITE adunate/stranse de pe internet. Site-ul nu va fi trasa la raspundere pentru aceste materiale, iar pentru stergerea din index-ul nostru a unei carti se poate apela la www.scribd.com sau pe site-ul nostru utilizand formularul de raportare.
Cartile prezente pe site-ul nostru, nu sunt expuse la vanzare ci sunt accesibile gratuit de catre orice utilizator.